Ми у Facebook
29.03.2014, 13:12

Вже сьогодні у Рівному на годину вимкнуть світло

Сьогодні, 29 березня, рівняни долучаться до акції "Година Землі", в рамках якої вимкнуть світло у своїх домівках на годину.
Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а в 2009 році Україна, разом зі 126 іншими країнами світу, також долучилася до всесвітньої акції. У минулому році Година Землі стала безпрецедентним успіхом - її підтримали 152 країни світу, 7000 міст, з яких 40 - в Україні.

У Рівному пройде "Година Землі"

Чому кожен з нас має приєднатися до Години Землі?

Просто тому, що саме від кожної людини залежить майбутнє Планети! Година Землі - це набагато більше, ніж вимкнути світло на одну годину один раз на рік.

ВІДЕО: У Рівному - нове політичне ток-шоу "ТелеМайдан" [+Відео]

Це можливість дати людям право голосу у вирішенні майбутнього Планети, а також об’єднання зусиль для сталого розвитку та збереження природи навколо нас заради наших дітей та онуків! Година Землі - це Ваші прості щоденні дії - виключати за собою світло і воду, переробляти папір, їздити на велосипеді та багато чого іншого! А як Ви вийдете за межі години заради Планети?

Як створити патріотичну аватарку для соцмереж

Тому, шановні рівняни, не забдьте приєднатися до всесвітньогї акції 29 березня, вимкнувши світло в своїх оселях 20:30 хоча б на одну годину, задля збереження природи навколо нас.





На правах реклами