Ми у Facebook
29.03.2014, 13:25

Ольга Богомолець йде у президенти

До Центральної виборчої комісії подали документи для реєстрації кандидатами в президенти активістка Майдану, лікар Ольга Богомолець
Як стало відомо, Богомолець подала повний пакет документів в суботу, в тому числі і про внесення грошової застави в сумі 2,5 млн. грн.
Вона балотується, як самовисуванець, повідомляє "Українська правда"

Досьє


Ольга Богомолець (22 березня 1966, Київ) — громадський діяч, Заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор кафедри дерматології та венерології Національного медичного університету ім. О. Богомольця, а також автор-виконавиця сучасних та давніх українських романсів. Авторка понад 70 наукових праць і 9 патентів на винаходи у сфері лікування шкірних захворювань. Меценат та поет.

Головний лікар Інституту дерматології та косметології, координатор Європейської асоціації лазерної дерматології у Східній Європі, член Американської академії дерматології, Європейської академії дерматовенерології, Нью-Йоркської академії наук.
Правнучка академіка Олександра Олександровича Богомольця.

Народилася у родині лікарів. Мати — Катерина Олегівна Богомолець, батько — Вадим Якимович Березовський, доктор медичних наук, професор, завідувач відділу клінічної патофізіології Інституту фізіології ім. О. О. Богомольця НАН України.

Зареєстровано ще одного кандидата на пост президента України

У 1989 році закінчила Київський медичний інститут ім. О. О. Богомольця за спеціальністю «Лікувальна справа». З 1989 по 1991 рік проходила клінічну ординатуру в Українському державному інституті удосконалення лікарів. 1993–1994 роках навчалася в США в Пенсильванському медичному університеті та Інституті дерматопатології Бернарда Акермана.
Після повернення заснувала Клініку лазерної медицини доктора Богомолець, сьогодні відому як Інститут дерматології та косметології доктора Ольги Богомолець.

У 2001 році закінчила Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова. У 2003 році у Національному медичному університеті ім. О. О. Богомольця здобула ступінь доктора медичних наук за спеціальністю «Шкірні та венеричні хвороби». Пройшла курс екологічної дерматології Пенсильванского медичного університету, Філадельфія, США (1993 рік), закінчила Інститут дерматопатології Бернарда Акермана при університеті Томаса Джефферсона, Філадельфія, США (1994 рік).

В Україні зареєстрували першого кандидата в президенти

Від 2003 року до даного часу — головний лікар Інституту дерматології та косметології доктора Ольги Богомолець. З грудня 2004 року до жовтня 2005 року була особистим лікарем Президента України.





На правах реклами