Ми у Facebook
31.03.2014, 06:42

Сьогодні голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок розповість, над чим працював упродовж тижня

Зустріч із пресою та представниками громадськості розпочнеться о 14 годині.
31 березня 2014 року о 14.00 голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок зустрінеться з пресою та преставниками громадськості для обговорення та висвітлення найважливіших питань, котрі були опрацьовані протягом тижня, повідомляє прес-служба облдержадміністрації. Прес-конференція відбудеться о 14.00, за адресою м.Рівне, майдан Просвіти, 1 (приміщення Рівненської ОДА), кабінет 601.

В.о. президента Турчинов звільнив голів райдержадміністрацій Рівненщини


Щотижневі зустрічі Сергія Рибачка з пресою спочатку планувалось проводити щопятниці. Дві таких прес-конференції вже відбулося. Проте, на прохання ряду журналістів, вирішено було перенести подібні заходи на понеділок.

Майбутній голова Костопільської РДА проходить стажування

До слова, минулого четверга Сергій Рибачок став гостем нового політичного ток-шоу "ТелеМайдан" на телеканалі "Рівне 1". У прямому ефірі, учасником якого також був представник громадянської мережі "ОПОРА" Роман Мартин, очільник Рівненщини відповів на запитання ведучих Віталія Голубєва та Ольги Данилюк, а також інтернет-користувачів, які стосувались передусім кадрової політики нової влади на Рівненщині.

ВІДЕО: У Рівному - нове політичне ток-шоу "ТелеМайдан"





На правах реклами