Ми у Facebook
31.03.2014, 12:40

Ярош приїхав у Рівне на авто Януковича через загрозу замаху, - Правий сектор

На похорони лідера "Правого сектору" на Західній Україні Сашка Білого лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош приїхав на авто, яке схоже на ті, що були у кортежі Януковича. Чи підтвердив "Правий сектор" те, що їх лідер їздить на авто екс-президента.
Нагадаємо, що на похорони активіста "Правого сектору" Сашка Білого до Рівного приїхав лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош.

- У Рівному на похороні активіста "Правого сектору" Олександра Музичка засвітилось авто, дуже схоже на одне із тих, що були в автопарку сина Віктора Януковича. Елітну тюнінговану GMC Savana, подібну до знайденої "Правим сектором" у Гостомелі, помітили біля Свято-Покровського собору, де відспівували "Сашка Білого". Дуже подібне авто, яке коштує більше мільйона гривень, свого часу помітили у Самооборони Майдану, яка обіцяла його повернути за першої ж потреби, - пише "Українська правда".

Рівняни у Фейсбук обирають Президента

У "Правому секторі" фактично підтвердили, що використовують машини з автопарку сина відстороненого від посади президента Віктора Януковича.

На сторінці у Фейсбук "Правий сектор" цю ситуацію прокоментували таким чином: "Даруйте, а ПС у революційний час мав КУПУВАТИ машини? Це по-перше. А по-друге, везти Яроша у не-броньованому авто - це злочин недбальства. Якось не дуже хочеться найближчим часом бути і на його похоронах..."

Рівне прощається з Олександром Музичком (Сашком Білим) [+Фото]

До слова, Дмитро Ярош, як самовисуванець, подав до Центральної виборчої комісії повний пакет документів для реєстрації кандидатом у президенти.

Лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош йде у президенти





На правах реклами