Ми у Facebook
31.03.2014, 10:00

На що рівненські військові витрачають благодійні кошти?

Командування військових частин розпочало планування цільового використання коштів, які українці жертвують на потреби Збройних Сил України. Список потреб формують і рівненські військові.
Кошти, які українці жертвують на потреби Збройних сил України, будуть використані за призначенням.

Про це повідомляє прес-центр Оперативного командування "Північ".

- На Рівненщині триває уточнення закупівель деталей та комплектуючих до озброєння і військової техніки, а також витрати на ремонт автотехніки, - майор, спеціальний кореспондент регіонального медіацентру Міністерства оборони у Рівненській області Олександр Гайн. - Зокрема, серед деталей, які в списку необхідного зустрічаються найчастіше, то це ремонтні комплекти, глушники, радіатори, акумулятори, компресори, стартери, замки запалення, рульові механізми, тощо. Також, військові частини потребують лако-фарбових матеріалів, які закуповуватимуться за можливості.

Острозька академія перерахувала кошти на підтримку української армії

Допомогти військивим ОК "Північ" можна, перерахувавши кошти за реквізитами:

Одержувач: в/ч А0796
Код ЄДРПОУ: 07852893;
Банк: ГУ ДКС України у Рівненській області;
Код банку МФО: 833017;
Реєстраційний рахунок: 31256301202262 — на матеріально-технічне забезпечення військових частин оперативного командування "Північ".

Як зазначають у прес-центрі ОК "Північ", у разі бажання юридичних і фізичних осіб здійснювати перерахунок коштів безпосередньо військовим частинам та установам пропонується звертатися безпосередньо до командирів (начальників) на місцях.

Українці зібрали для армії майже 10 млн грн

Підтримати військових можна не лише грошима, а й добрим словом. Передати слова підтримки можна написавши листа на електронну адресу ОК "Північ" pressa_pivnich@i.ua з приміткою "Лист підтримки" або залишивши коментар або повідомлення на Facebook-сторінці ОК "Північ".





На правах реклами