Ми у Facebook
31.03.2014, 16:12

Леггінси та колготки для весни-2014 [+Фото]

Весна вимагає зміни гардеробу! Вже пора приміряти модні колготки або леггінси.
Подіуми пропонують не розлучатися з леггінсами, що імітують джинси - денім або, як їх стали називати модниц, джеггінси. Немає зайвих застібок, еластична тканина, підтягнутий силует, світлі відтінки синього, ефект потертості і розсипаний забавний принт у вигляді горошку - все це сьогодні популярно.

Весняні плащі для рівнянок



Широкі чорно-білі смужки також присутні в якості принта. Вітаються тропічні мотиви - плямисті та етнічні забарвлення стриманих природних відтінків. А неон, такий модний у минулому сезоні, вже не актуальний.



Яка ж весна без квітів?! Від яскравого до стриманого монохромного - такі відтінки квіткового принта для колготок і леггінсів весни 2014. Правлять бал садові квіти.



Абсолютно нова тенденція - малюнок-комікс, який повертає нас у безтурботне дитинство. Урівноважить такі колготки або леггінси серйозний одяг. А сміливі розрізи, чорний колір, вставки зі шкіри або її замінників і сітки схвалять фанатки року.

Актуальні сумки Весна 2014



Дизайнери повертають в колекції панчохи і шкарпетки в поєднанні з взуттям. Цієї весни вони будуть або однотонними, або прикрашені незвичайними принтами.

Посмішка дня
Осінь, +13 градусів: "Ооооййй, де пальто, чоботи, шарф, светр, колготки, шапка?".
Весна, +13 градусів: "Чудово, піду в шортах!".


Фото: www.arabio.ru, www.modnadivka.ru, i01.i.aliimg.com, 3.bp.blogspot.com,





На правах реклами