Ми у Facebook
01.04.2014, 11:20

У обласному військовому комісаріаті - поповнення

У обласному військовому комісаріаті оперативного командування «Північ» відбувся ритуал підняття Державного Прапора України, введення в стрій новоприбулого особового складу та вручення чергових військових звань.
Захід пройшов під керівництвом військового комісара обласного військового комісаріату, і, за словами офіцера майора Олександра Лук'янчука, мав на меті згуртування колективу та підтримання високого морально-психологічного духу військовослужбовців.
Ми виконуємо завдання, що ставить перед нами керівництво держави і оборонного відомства, як один злагоджений механізм, забезпечуючи військові частини якісним мобілізаційним ресурсом, - додав майор Олександр Лук'янчук.



На що рівненські військові витрачають благодійні кошти?


Двоє військовослужбовців, воїнів-афганців, отримали чергові військові звання. Зокрема, з рук обласного військового комісара погони полковника отримав Сергій Антонюк, а підполковником став Борис Бугай.

Я горджуся тим, що держава знову покликала мене виконувати військовий обов'язок, що я знову стою у військовому строю, - зазначив полковник Сергій Антонюк. – Зараз мене переповнює відчуття патріотизму і готовності долучитися до справи захисту територіальної цілісності і суверенітету України.



У Рівному ініціювали створення муніципальної поліції


По закінченню проведення ритуалу отець Анатолій Свято-Покровського собору благословив особовий склад комісаріату на виконання завдань за призначенням.





На правах реклами