Ми у Facebook
01.04.2014, 12:01

Член Рівненського міськвиконкому Роман Денисюк [ДОСЬЄ]

31 березня член Рівненського міськвиконкому Роман Денисюк написав заяву про вихід з партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина". Дізнайтеся більше про Романа Денисюка - молодого політика та в минулому одного з найбажаніших наречених Рівненщини.
Роман Денисюк народився 19 квітня 1983 року.

Роман має вищу освіту із відзнакою. В 2005 році закінчив Рівненський інститут слов’янознавства Київського славістичного університету, факультет міжнародних економічних відносин та бізнесу, спеціальність «Банківська справа». Окрім того, ще будучи школярем Роман у 1998 здобув музичну освіту по класу «Фортепіано».

Перші кроки Романа Денисюка на трудовій ознаменовані виключно підприємницькою діяльністю та керівними посадами. Із 2003 року і донині він є фізичною особою-підприємцем, а з 2005-го і  дотепер – заступник директора ТзОВ «Сан Скерцо».

Член Рівненського міськвиконкому вийшов з "Батьківщини"

Роман Денисюк активно почав займатися політикою з 2010 року, коли ряд молодих політиків із «Фронту Змін» увійшли до депутатського корпусу різних рад на Рівненщині, а Денисюку за партійною квотою дісталось крісло члена Рівненського міського виконавчого комітету.

Роман Денисюк став членом Рівненського міського виконавчого комітету за квотою "Фронту змін", але за тим змінив партійність, як в принципі, й більшість "фронтовиків" на "Батьківщину". 31 березня член Рівненського міськвиконкому Роман Денисюк написав заяву про вихід з партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

Вибір "ОГО". Роман ДЕНИСЮК — Борець за прозорість


Роман одружений, дружина - Ілона молодша за нього на 10 років. Одружилася пара 30 серпня 2013 року.





На правах реклами