Ми у Facebook
01.04.2014, 12:14

Юрій Журавель та Андрій Пермяков допомагатимуть розвивати Рівненську область

Фото "Чарівне"

Нові радники голови ОДА у напрямку культури поет Андрій Пермяков та музикант Юрій Журавель розповіли про те, що планують зробити для Рівненщини.
Андрій Пермяков зазначив, що їхнім заданням є вивести Рівненщину на гідний рівень, щоб область зайняла достойне місце у культурному житті країни.

"Вже зараз активно йде робота над організацією міжнародного фестивалю, який проходитиме цього року восени в Україні, і завітає у Рівне.", - розповідає пан Андрій.

Рівненська область: Як зекономити кошти на використанні енергії?

Юрій Журавель додав, що одне із основних завдань є навчити владу прислухатися до молоді. Також висаловив сподівання, що впродовж року таки в області зможуть знайти сили та організувати міжнародний фестиваль «Діти підземелля» - фестиваль урбан-мистецтва, який об’єднає представників не тільки України, але й Європи, і хай навіть Росії.
Член Рівненського міськвиконкому вийшов з "Батьківщини"

Нагадаємо, що вчора голова Рівненської ОДА представив своїх радників, ними стали відомі та впливові рівняни: Василь Кашевський, Олександр Ковальчук, Сергій Гемберг, Сергій Пінчук, Сергій Штурхецький, Андрій Пермяков та Юрій Журавель.





На правах реклами