Ми у Facebook
05.04.2014, 15:36

На конкурсі краси "Міс Рівненщина" виступить суперфіналіст "Х-фактору" Євген Літвінкович

На фіналі VI обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2014", який відбудеться у Рівному 30 квітня виступить супер-фіналіст шоу "Х-фактор" Євген Літвінкович.
Обласний конкурс краси “Міс Рівненщина-2014” проводить агентство моделей "Панна" під егідою Національного комітету "Міс Україна". Переможниця щороку офіційно представляє Рівненську область на Національному конкурсі краси "Міс Україна".

"Міс Рівненщина-2014" збере 25 красунь

Кастинги на конкурс цьогоріч пройшли ще у січні, але, з огляду на складну ситуацію в державі, підготовку до шоу на певний час призупинили. Нині ж приготування до фіналу “Міс Рівненщини-2014” ідуть вже повним ходом. Найближчим часом відбудуться презентація учасниць, а їх цьогоріч буде 25, а також фотосесія та запис відеороликів з участю красунь. А фінал конкурсу, як повідомила директор обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина" та агентства моделей "Панна" Вікторія ДЕМБІЦЬКА, запланований на 30 квітня.

Обрано "Міс Рівненщина-2013" [+Фото]

На фіналі грандіозному фіналі краси та талантів "Міс Рівненщина" виступить популярний в Україні співак родом з Білорусі, автор та виконавець. Фіналіст шоу "Україна має талант 4" 2012 року та супер-фіналіст шоу "Х-фактор 3" Євген Літвінкович.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ