Ми у Facebook
01.04.2014, 12:58

Радники голови Рівненської ОДА у сфері культури [ДОСЬЄ]

www.youtube.com

31 березня голова Рівненської ОДА представив своїх радників, ними стали відомі та впливові рівняни. Так, у сфері культури Сергію Рибачку допомагатимуть Андрій Пермяков та Юрій Журавель. Дізнайтеся про них більше.
Юрій Журавель народився 6 травня 1972 року в м. Овруч Житомирської області. Освіта вища, закінчив факультет педагогіки та методики початкового навчання Рівненського державного педагогічного інституту за спеціальністю "основи дизайну та образотворче мистецтво".

Юрій Журавель відомий у Рівному перш за все у якості лідера та вокаліста украбільного гурту "От вінта". Він автор слів та музики альбомів гурту “Дригтиндимба”, “Дарма я наївся цибулі”, “Попереду”, «Потом і кров’ю». Крім того Юрій – активний громадський діяч та ініціатор загальноміських акцій. За його ідеєю у місті відбувається кінофестиваль "Двері", флеш-моб "ЧЖ", "Велодень". У 2012 році Журавель створив громадську організацію "Діти підземелля", яка ініціювала у міста багато проектів. Зокрема встановлення в місті велопарковок.

www.radiosvoboda.org
www.radiosvoboda.org


Стаття про Юрія Журавля на ogo.ua:


Рівненський музикант Юрій Журавель намалював Небесну сотню [+Фото]


Карикатури рівнянина Юрія Журавля з Путіним прикрасили київські білборди [+Фото]

Юрій Журавель та Андрій Пермяков допомагатимуть розвивати Рівненську область

Другий радник Сергія Рибачка у сфері культури - Андрій Пермяков.

Андрій Пермяков – помічник Голови правління з питань зовнішніх зв’язків ПАТ «Рівнеобленерго», колишній член правління «Київобленерго» та крім цього цікава творча особистість, поет. Андрій одружений, має сина Єгора, якому 8 років.

Поєднання творчості та відповідальної роботи на серйозній фірмі пан Андрій пояснює таким чином: "- Творчий підхід, нестандартні рішення, інновації мають бути присутні в будь якому бізнесі, це його рушійна сила. І хоча діяльність енергопостачальних компаній відбувається у вузьких рамках законодавства, в організації певних процесів завжди є місце для творчості.

Це і створення командоутворення, комунікації, та навіть прийняття нестандартних рішень. В моєму випадку часто необхідно виступати перед великою аудиторією людей, будь-то наші працівники, чиновники, партнери, і зробити цей виступ цікавим потребує творчості. Також мені подобається знаходити або підтримати нові ідеї, що виникають у працівників".




Статті про Андрія пермякова на ogo.ua:


Андрій ПЕРМЯКОВ — Вміє жити в риму

Рівненський поет Андрій Пермяков: "Залишаймося чарівнянами, не ставаймо рівнюками!"

Андрій Пермяков був романтичним і цинічним






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ