Ми у Facebook
01.04.2014, 15:02

Що пов'язує Правий сектор, УДАР та СБУ?

Лідер Правого сектору Дмитро Ярош, який нині є одним з кандидатів у Президенти України, свого часу був помічником одного з народних депутатів України, що тепер є керівником СБУ.
З початком боїв на вулиці Грушевського у Києві 19 січня, відповідальність за які взяв на себе Правий сектор, першим з лідерів опозиції на барикадах опинився саме лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

Як повідомляє "Українська правда" з посиланням на власні джерела, "УДАР" та Правий сектор пов'язує лідер ПС Дмитро Ярош.

За інформацією видання Дмитро Ярош майже рік був помічником-консультантом народного депутата від "УДАРу" Валентина Наливайченка, що нині є головою Служби безпеки України.

Фото УП
Фото УП


Цю інформацію підтвердили обидва політики. Прес-служба Правого сектору повідомила "Українській правді", що "в цьому немає нічого дивного, ми цього факту не приховуємо". Помічник голови СБУ повідомив, що Ярош був зареєстрований помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата Наливайченка ще 1 квітня 2013 року.

Аваков роззброює "Правий сектор" прямо у центрі столиці? Є поранені

Крім того, у мережі Youtube є відео, на якому Валентин Наливайченко, на той момент безпартійний, відвідує табір ВО "Тризуб" у присутності Дмитра Яроша. Відео, ймовірно, було записане ще у липні 2012 року, у тренувальному таборі "Тризубу" в Зарваниці.

"Правий сектор": рівнянина викрали російські спецслужби

Нагадаємо, що Дмитро Ярош наразі подав документи як кандидат у Президенти на позачергових виборах 2014 року. Натомість лідер "УДАРу" Віталій Кличко свою кандидатуру з перегонів зняв на користь іншого опозиційного кандидата - Петра Порошенка.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ