Ми у Facebook
02.04.2014, 09:10

На Рівненщині пройде акція "Зроби Україну чистою"

Цього року 12 квітня по всій країні та у Рівненській області зокрема відзначатиметься "День довкілля”, в рамках якого пройде акція "Зробимо Україну чистою”. Цього дня закликають усіх небайдужих вийти на прибирання.
Усі ми хочемо жити у чистому та прибраному місті чи селі, але рідко коли робимо щось для благоустрою своєї малої батьківщини.

Саме напередодні Великодня така можливість з’явиться у кожного. 12 квітня, у Всесвітній День Довкілля, проходитеме всеукраїнска акція "Зроби Україну чистою".

Рівненщина готується до нересту: рибу варто залишити у спокої

Акція "Зробимо Україну чистою" на Рівненщині проходитиме вже вчетверте. Наразі розпочався етап збору активістів, які прибиратимуть забруднені місця. За минулі роки до прибирання було залучено 200 000 учасників у 400 населених пунктах по всій Україні!

Тому важливо, щоб у кожному місті громадяни організувалися та навели лад у скверах, парках, прибережних смугах річок і озер. Якщо в цей день кожен прибере у себе на подвір’ї, тим самим він зробить внесок у благоустрій міста, області та країни.

Як сьогодні працює Рівненська АЕС

Організатори запрошують всіх небайдужих 12 квітян взяти активну участь в акції з прибирання зелених зон та благоустрою території.





На правах реклами