Ми у Facebook
02.04.2014, 10:50

У Рівному виступить автор скандального вірша "Убий пі...са"

Творчий вечір українського письменника і журналіста Юрія Винничука відбудеться у Рівному 3 квітня.
Шанувальники творчості Юрія Винничука матимуть змогу зустрітися з ним у актовій залі головного корпусу Національного університету водного господарства та природокористування 3 квітня о 20 годині.

У Рівному виступлять переможці шоу "Україна має талант" гурт "Лісапетний батальйон" [+Відео]

Юрій Винничук - уродженець Івано-Франківська. Автор численних збірок прози і краєзнавчих книг, упорядник багатьох антологій. Головний редактор газети «Post-Поступ». У 2005 році став першим лауреатом премії «Книга року Бі-Бі-Сі» за роман «Весняні ігри в осінніх садах». У 2012 отримав відзнаку «Золотий письменник України». У грудні 2012 року роман Юрія Винничука "Танґо смерті" був відзначений премією Книга року Бі-Бі-Сі. У 2013 році визнаний Послом галицької кухні за визначний внесок у популяризацію галицької кулінарії, нагороджений відповідною відзнакою Клубу галицької кухні.

Рівняни за 80 гривень можуть потрапити на творчий вечір нардепа від "Свободи"

У січні 2012 року ім'я Юрія Винничука набуло скандального розголосу в зв'язку з публікацією численними інтернет-ресурсами його вірша «Убий пі…са» та заявою народного депутата-комуніста Леоніда Грача до прокуратури, в якій стверджувалось, що твір має порнографічний характер та закликає до повалення існуючого ладу.



Автор фото - Vyankovy





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ