Ми у Facebook
02.04.2014, 10:24

Телепрограма «Вітаємо вас»: даруємо натхнення і позитив! [+Фото]

Глядачі телеканалу «Рівне 1» знають і люблять програму «Вітаємо вас». За позитив, натхнення та щирі добрі емоції, які щодня дарує своїм шанувальникам цей яскравий проект. Нещодавно вітальна програма святкувала 6-ий День народження. Як усе починалося і що чекає телепроект у майбутньому, читайте далі.
«Українці – дуже приязний гостинний народ, – каже Віктор ДАНИЛОВ, засновник телекомпанії «Рівне 1». – Ми маємо гарний звичай збиратися на свята усією родиною. І вітати іменинника чи ювіляра, вітати один одного, робити сюрпризи. Тому це природно, що виникла ідея запровадити на телеканалі «Рівне 1» таку програму. Формат її ми піддивилися у Чернівцях, коли обмінювалися досвідом з колективами їх телеканалів. Там вітальний проект мав шалений попит. Потихеньку й ми почали розкручувати програму «Вітаємо вас». І за 6 років досягли значних масштабів, програма прижилася, стала улюбленою і потрібною. Люди мають можливість передати вітальні слова рідним, висловити свою вдячність і любов в ефірі Першого місцевого, замовити пісню на власний смак. На часі ж у нас зміни, адже є додаткові хороші пропозиції – вітання у «Рівненській газеті» й тижневику «ОГО», у глянцевому журналі «ВІТАЄМО!». Ми прагнемо створити єдину комплексну пропозицію, аби у наших глядачів і читачів було більше варіантів приємно здивувати своїх близьких. Наш проект росте, ми втілюємо нові ідеї, розширюємо горизонти!»

Тож зовсім скоро вітальний проект телеканалу «Рівне 1» і ВД «ОГО» потішить своїх шанувальників яскравими оновленнями та цікавими пропозиціями. А вже зараз дізнайтеся більше про людей, які стали обличчям програми «Вітаємо вас».


Оксана БОЦЬ-ШУЛЯК
Саме ця красуня стала першою ведучою програми і працювала у проекті впродовж 5 років. Нині Оксана у декретній відпустці, разом із чоловіком Вадимом виховує чарівну донечку Евелінку.



Оксана народилася 1 квітня, тож по життю крокує з посмішкою, оптимізмом і гарним настроєм. Зовсім випадково, помилившись номером, дівчина потелефонувала в офіс телекомпанії «Рівне 1» і… стала спершу диктором реклами, а згодом і ведучою програми «Вітаємо вас».
«Нині наша програма – дуже популярна, та все було не так просто й легко, як сьогодні здається, – розповідає дівчина. – Але у нашої команди була хороша ціль – дарувати свято людям. Я одразу відгукнулася на пропозицію стати ведучою програми, оскільки ця справа близька мені. На той час я була ведучою багатьох обласних культурних заходів і розпорядником весіль та різноманітних свят. Вітальну програму ми починали з нуля – залучали глядачів, писали вітання, вірші, добирали музичні композиції, самі ж і рекламували програму. І, як бачимо, це дало гарні плоди. Ми маємо свою аудиторію, свого глядача».

Олена ГАВРИЛЮК

Вперше в ефірі телеканалу «Рівне 1» як ведуча проекту «Вітаємо вас» дівчина з’явилася у серпні 2010 року. Нині працює ведучою й творчим керівником телепрограми та головним редактором журналу «ВІТАЄМО!».



Життя Олени Гаврилюк – дуже динамічне, змістовне й насичене. Олена відома рівнянам як постійна ведуча й сценарист численних мистецьких заходів та світських подій Рівного (конкурсів краси, фестивалів, модних показів, шоу-програм, виставок). «Сцена – надзвичайно енергетичне місце, – пояснює Олена. – Людей, які її люблять і не бояться, вона відновлює, наповнює силами, надихає. Іноді буває так, що й настрій не найкращий, і думки розбігаються в різні боки, а виходжу на сцену – і відчуваю цілковиту гармонію, впевненість у тому, що все буде добре. Ця діяльність значною мірою перегукується і з роботою телеведучої, і з діяльністю редактора журналу. Адже і зі сцени, і з телеекранів, і зі сторінок видання я прагну дарувати своїм глядачам і читачам тепло, щирість, хороші емоції, позитив, відчуття гарно проведеного часу». Олена вважає, що немає жодних секретів успіху, окрім одного – працювати. «Коли робиш те, що любиш, і любиш те, що робиш, – каже Олена, – з’являється енергія, натхнення, народжуються нові ідеї та креативні рішення. І все неодмінно вдається»!

Юлія БОНДАРЧУК

Працює ведучою програми «Вітаємо вас» з січня 2013 року.



Шекспір писав: «Щоб піймати щастя, треба вміти бігати!» Так і складається життя цієї красуні. «Я завжди перебувала в русі, – розповідає дівчина, – зовсім маленькою бігала за котиками і собачками… щоб просто їх «помучити», потім – за братом і його друзями, щоб вони брали мене у свою веселу компанію. Пізніше ж напрям руху кардинально змінився, і активність Юлія почала проявлятися у організації та проведенні різноманітних заходів і концертів. «Якщо ти постійно перебуваєш у русі, – продовжує Юля, – то дорога тебе приводить на якесь перехрестя. На одному з таких перехресть переді мною постав вибір – куди звернути: була можливість відпочити й позасмагати на пляжі або ж… безкоштовно провести концерт». Юлія Бондарчук обрала друге – вечірню сукню і сценарій. Це привело її до Рівненської обласної філармонії, де Юлія нині працює ведучою концертних програм. А вже там, слухаючи музику Баха, Моцарта, Скорика, дівчина зрозуміла, що щастя не в тому, з якою швидкістю ти біжиш, а в тому, що ти в цей рух вкладаєш. «Якщо це промені добра і любові, – пояснює Юля, – то шлях зведе тебе з добрими людьми. Однією із таких людей у моєму житті є Оксана Боць, яка привела мене на кастинг програми «Вітаємо вас». І саме ця програма та колектив, який над нею працює, допомогли зрозуміти, що треба іноді зупинитися і сказати своїм рідним та близьким «Вибач…», «Дякую», «Люблю».

Юлія ЯКОВЕЦЬ

Діяльність ведучої програми «Вітаємо вас» розпочала у грудні 2013 року.



Юля з дитинства мріяла бути артисткою, потім ветеринаром,а згодом навіть міліціонером! І все ж таки сцена перемогла. Закінчила музичну школу, по класу фортепіано. З 5-ти років займалася хореографією, а згодом, закінчивши школу, опановувала професію режисера в Інституті мистецтв (РДГУ).
До роботи на Першому місцевому стала учасницею багатьох театральних фестивалів; працювала (й продовжує свою діяльність у цьому напрямку) диктором на радіо, ведучою та сценаристом численних фестивалів і концертів у Рівному; навчає акторській майстерності маленьких дошкільнят.
«Вільний час, – зізнається Юля, – це улюблена музика (обов’язково підспівую так, щоб сусіди чули), перегляд улюблених кінострічок, (уже в 10-ий, а то й в 25-ий раз), прогулянки з друзями і рідними, вистави, концерти, книги... Все, все, все, на що, зазвичай, бракує часу!»
Не дивлячись ні нащо, Юля вірить у доброту людей, здійснення мрій і справжнє диво!

Ви теж можете здивувати й потішити рідних несподіваним подарунком в ефірі телеканалу «Рівне 1», на сторінках «Рівненської газети», тижневика «ОГО» чи журналу «ВІТАЄМО!».

Замовлення у програму «Вітаємо вас» можна зробити за адресою:
м. Рівне, вул. Д. Галицького, 19, 7-й поверх, тел: 62-35-05, моб. (098)564 24 24.

[url=http://ogo.ua/articles/view/2014-03-25/49361.html]Замовити вітання у тижневику «ОГО» чи журналі «ВІТАЄМО!» ви можете за адресою:
м.Рівне, вул.Шкільна, 2, тел. (0362)433-777, 0503755427.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ