Ми у Facebook
02.04.2014, 15:08

На Рівненщині відкриється Школа лідера

Все більше громадян, готових до прогресивних змін, почали брати активнішу участь в політичному процесі. Тому, з метою підвищення рівня політичної освіти енергійних та ініціативних людей, депутати Дубенщини вирішили запровадити для активної громадськості міста та району Школи лідера.
Школа лідера – це спеціальна програма із проведення періодичних тематично запланованих семінарів за участі молодих громадських діячів, які після закінчення школи отримають спеціальний сертифікат та можуть бути зараховані до кадрових резервів районної влади різних рівнів.

Рівняни можуть анонімно поскаржитися на чиновників

Серед тематики семінарів школи: стратегічне планування розвитку територіальної громади; написання проектів; управління земельними ресурсами та комунальною власністю територіальної громади; принципи успішного publik relations; вивчення законодавства про місцеве самоврядування та багато інших. Серед викладачів досвідчені спеціалісти та громадські діячі Рівненщини.

На Рівненщені директора навчального закладу можуть зняти з посади за поганий звіт

Організатори запрошують активних дубенчан до навчання в Школі молодого лідера, адже можливо саме ви поповните ряди органів місцевої влади та станете в майбутньому чесними політиками.





На правах реклами