Ми у Facebook
03.04.2014, 18:13

У Рівному викрили повій та жінку, яка займалась звідництвом для розпусти

Працівники відділу по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми задокументували злочинну діяльність жительки Рівного, яка більше року займалась звідництвом на території міста та Рівненської області.
Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Рівненській області.

У ході документування правоохоронці також встановили п’ять жінок, які надавали сексуальні послуги за грошову винагороду. За одну годину надання сексуальних послуг повії отримували від 300 гривень.

Рівненщина: викрили злочинну групу, яка збувала особливо небезпечні наркотики

Проти організаторки відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 302 Кримінального кодексу України (Створення або утримання місць розпусти, а також звідництво для розпусти), за що передбачено покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.

Рівненщина: вбивця двох жінок сидітиме довічно

А жінок, які надавали сексуальні послуги, буде притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зайняття проституцією). Відповідно до законодавства їм загрожує стягнення у вигляді попередження або накладання штрафу від п'яти до десяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

На даний час по кримінальним провадженням організації оголошено про підозру та матеріали скеровано до Рівненського міського суду.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ