Ми у Facebook
04.04.2014, 09:43

Люстраційний комітет Рівненської області люструватиме суддю[ОНОВЛЕНО]

На Люстраційний комітет Рівненської області прийде суддя Рівненського міського суду Олександр Ярославович Тимощук.
Нагадаємо, що у вересні 2013 року рівняни вимагали звільнення Олександра Тимощука через суд.

У Рівному готуються прийняти нового начальника міліції?


- У Рівному близько 20 людей пікетували міський суд, вимагаючи звільнення судді Олександра Тимощука. Рівненчани закидають йому зловживання службовим становищем, - пише телеканал zik. - За словами пікетувальників, суддя чинить не правосуддя, а «кривосуддя». Так, Валентина Гуріна стверджує, що суддя Тимощук незаконно заволодів оригіналами її правовстановлюючих документів на квартиру. За її словами, вона звернулася до суду, щоб переоформити на себе житло після смерті родичів, яких кілька років доглядала. Однак тепер там мешкають зовсім інші люди.

Рівнянин не піде на мера Києва

За попередньою інформацією стало відомо, що 11 квітня суддя прийде на засідання Люстраційного комітету Рівненської області. Засідання комітету розпочнеться о 16.00 (майдан Просвіти, 1, приміщення РОДА, 201 кабінет), - пише charivne.info.

Водночас член Люстраційного комітету Ліля Москальова повідомила, що чергове засідання Люстраційного комітету Рівненщини було попередньо заплановано на понеділок. Можливо сьогодні його зберуть позачергово, але ця інформація уточнюється.

За останніми даними засідання тоді і відбудеться люстрація судді Рівненського міського суду Олександра тимощука.





На правах реклами