Ми у Facebook
05.04.2014, 09:04

З перших уст: чому Сергій Штурхецький не став заступником голови Рівненської облради

Під час обговорення у фейсбук кандидатів на посаду заступників голови рівненської обласної ради найбільше людей висловилося за підтримку депутата Рівненської облради, завідувача кафедри документознавства та інформаційної діяльності НаУОА Сергія Штурхецького.
У групі Рівненщина політична у фейсбук громадський активіст Святослав Клічук запропонував опитування щодо кандидатів на посаду заступників голови рівненської облради. Найбільше людей підтримали кандидатуру Сергія Штурхецького, досить часто зустрічався як кандидат на цю посаду і Степан Молчан.

Як стало відомо, кандидатура Сергія Штурхецького обговорювалася за кілька днів до сесії, але водночас було вирішено, що він не набере достатню кількість голосів для обрання.

Хто з депутатів Рівненської обласної ради вийшов з "Європейського вибору", утвореного "регіоналами"

Як ситуацію про те, чому Сергія Штурхецького не запропонували кандидатом на посаду заступника прокоментував голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов:

"Це не призначення, це обрання. Впродовж двох годин депутати дискутували в сесійній залі. Це відбувалося публічно, було обговорення в присутності журналістів. Не було такого, що я своїм призначенням обрав собі заступника. Процедура обрання – це зовсім інше. Рішення про заступників, хто це буде було прийнято до цього ввечері.

"Голова Рівненської обласної ради продав ідеали Майдану", - нардеп Кучерук

В мене мова з Сергієм була про заступника, ми говорили з ним у понеділок. У мене в кабінеті сиділо троє чоловік і ми говорили про те, хто його може підтримати. Сергій сказав: «Ось у мене є три голоси». Ми проговорювали це питання і якщо б він зміг поговорити з депутатами, об’єднати, то я б його кандидатуру вніс, але з понеділка до обрання у нього такої можливості не було".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ