Ми у Facebook
05.04.2014, 21:25

У Рівному обговорили важливість політичної пам'яті для суспільства [+Фото]

У п'ятницю, 4 квітня, у Рівненському державному гуманітарному університеті говорили про політичну пам'ять та її значення для майбутнього України.
У Рівному відбулася І Всеукраїнська конференція "Політика пам'яті в теоретичному та практичному вимірах", захід проходив на базі Рівненського державного гуманітарного університету. Учасниками конфереції стали науковці з Рівного, Києва, Львова, Івано-Франківська та Дніпропетровська.



Опалювальний сезон у Рівному закінчиться завчасно

Учасники конференції обговорювали важливі питання, історичної та політичної пам'яті та її місця в сучасному суспільстві.



Ректор Рівненського державного гуманітарного університету Руслан Постоловський у своєму вітальномe слові зазначив: "Питання пам'яті в усіх сферах має важливе значення, багато науковців досліджували це питання. Події, які сьогодні відбуваються в українському суспільстві, показали, що наша молодь має чітко сформовану свідомість, підгрунтям якої є історична пам'ять. Важливо робити все, щоб українська молодь мала політичну пам'ять та розвивалася в правильному напрямку"

Також учасників конференції привітав голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов, він зазначив, що нічого в суспісльтві не минає безслідно, тому пам'ять дуже важлива, адже вона впливає на формування майбутнього.



Жителі гуртожитку на Макарова нарешті зможуть приватизувати кімнати?

Метою організаторів заходу було зібрати людей, яким ця тема є близькою та важливою. Завдяки цьому дискусії на конференцій вийшли цікавими та жвавими.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ