Ми у Facebook
07.04.2014, 16:00

Нові штурми на Сході України: сепаратисти захопили луганську СБУ та ОДА в Донецьку і Харкові [Фото+Відео]

Донецьк

Учасники проросійських демонстрацій захопили офіс Служби безпеки України у Луганську та будинок обласної держадміністрації у Донецьку.
Сепаратисти встелили периметр Донецької СБУ бойовими гільзами й обмотали колючим дротом. Периметр будівлі управління СБУ у Донецькій області всіяний бойовими гільзами. Будівля оточена колючим дротом та барикадами. Протестувальники, яких навколо будівлі знаходиться декілька сотень людей, закликають всіх чоловіків Донбасу вступити в їх ополчення. Вони скандують "Донбас - Росія", повідомляє «ОстроВ».

У ніч проти понеділка проросійські активісти захопили будівлю Управління СБУ в Донецькій області. Учасники акції забарикадували вхід старими покришками і колючим дротом. Вранці біля входу перебували близько двадцяти осіб.

Донецьк
Донецьк


Донецьк
Донецьк


Живий Ланцюг єднання об’єднає Рівне та всі куточки України

У Харкові на площі Свободи почалися сутички між прихильниками Євромайдану та проросійськими активістами. У будівлі Харківської ОДА досі залишаються сепаратисти.

Луганські сепаратисти у відеозверненні пригрозили перейти до відкритого протистояння. Проросійські активісти стверджують, що взяли під контроль будівлю СБУ.

Сепаратисти збираються відправити "загін" до Донецька. У Луганську проросійські активісти, які захопили місцеве управління СБУ, записали відеозвернення, в якому пригрозили вступити у відкрите протистояння. Сепаратисти назвали себе "армією Південного Сходу" і зняли на відео своє звернення. У ньому вони закликають виконати їхні вимоги та погрожують розпочати відкрите протистояння.

У Херсоні три тисячі людей виступили за єдність України





За матеріалами: ТСН, fakty.ictv.ua





На правах реклами