Ми у Facebook
08.04.2014, 15:46

Велика компанія планує придбати молокозавод на Рівненщині

Група компаній «Терра Фуд», яка є однією з найбільших українських виробничо-торговельних холдингів, має намір придбати 82,15% акцій ПрАТ «Володимирецький молочний завод».
Коли було прийняте рішення Нацкомісією про розкриття інформації з цінних паперів та фондового ринку, компанія «Терра Фуд» вирішила купити 82,15% акцій «Володимирецького молокозаводу», які належали Олександру Бредуну.

ПрАТ «Володимирецький молочний завод» займається виробництвом молока та молокопродуктів, масла, спредів, сирів. У 2012 році компанія виробила більше 470 тонн проукції. Її чистий дохід в 2012 році склав 10120000 грн.


Група компаній «ТЕРРА ФУД» – найбільший український вертикально інтегрований холдинг, що розвиває 6 бізнес-напрямків у 3 галузях (молочна, м'ясна, агро) та має виробничі потужності в Україні та Росії. Основним напрямком діяльності Групи є виробництво молочної продукції.

Вже 13 років компанія займає провідне місце на ринку. Група компаній «ТЕРРА ФУД» є лідером у багатьох сегментах молочної промисловості України та сильним гравцем на міжнародному ринку. Компанія реалізує молочну продукцію під ТМ Premialle, «Біла лінія», «Тульчинка», «ФЕРМА», «Вапнярка».

У вересні 2013 року «Володимирецький молокозавод» викупила компанія «ІНТЕР ФУД», яка займається виготовленням спредів, масла, сирів та іншої молочної продукції. Цікаво, що цей виробник експортує свою продукцію у 27 країн світу.

ВАТ "Володимирецький молокозавод"

Ми намагалися з перших уст запитати керівництво Володимирецього молокозаводу, але, на жаль, так і не вдалося взяти коментар у працівників підприємства.





На правах реклами