Ми у Facebook
08.04.2014, 12:43

У Рівному заблокували протирадіаційне сховище?

Ілюстративне фото

ТзОВ «ПЛАНЕТА-ДРУК», якому було передано майно Рівненського Льонокомбінату, повністю заблокувало вхід до протирадіаційного сховища, яке перебуває на балансі цього підприємства, стверджують у прес-службі льонокомбінату.
- Суддя Рівненського міського суду Наталя Кучина відмовилася скасувати рішення Рівнеради,за яким майно Льонокомбінату без його відома було передано в оренду ТзОВ «ПЛАНЕТА-ДРУК». Нині ж указане підприємство повністю заблокувало вхід до протирадіаційного сховища, яке перебуває на балансі Рівненського льонокомбінату, і у зв’язку з мобілізаційними заходами, відповідно до розпорядження Рівненського міськвиконкому, мало б бути приведене до належного стану, - повідомляє прес-служба Рівненського льонокомбінату.


У Рівному інвентаризують бомбосховища


Наразі, вхід до протирадіаційного сховища, розташованого за адресою м. Рівне, вул.Фабрична, 12. – залишається повністю заблокованим, оскільки шлях до нього пролягає через обгороджену ТзОВ «ПЛАНЕТА-ДРУК» територію із прохідною та охороною, зазначається у повідомленні прес-служби підприємства.


Військові навчання на Рівненщині: бойові стрільби - щодня [+Фото]


Для того, щоб побачити ситуацію зсередини, на підприємство запрошують представників рівненських ЗМІ. Прес-конференцію запланували на середу, 9 квітня. Також для усіх охочих відбудеться екскурсія до іншого бомбосховища, яке також перебуває на території та на балансі Льонокомбінату і в якому наразі відбуваються необхідні технічні роботи для повноцінного використання об’єкта за призначенням у разі потреби.





На правах реклами