Ми у Facebook
09.04.2014, 09:15

Міська влада Рівного не проти художнього музею

Міський голова Рівного Володимир Хомко запевнив, що влада Рівного не проти аби в приміщенні колишньої жіночої консультації, що по вулиці Драгоманова, був художній музей.
Міський голова Володимир Хомко розповів, що спілкувався з творчою інтелігенцією міста і був впевнений в тому, що вони зрозуміли його позицію: міський голова не проти створення художнього музею у приміщенні колишньої жіночої консультації, що по вулиці Драгоманова.

Володимир Хомко, каже, готовий передати будівлю в комунальну власність області. Саме цього прагне і творча інтелігенція міста. Коли таке рішення буде прийняте, саме обласна влада займатиметься пошуком нового приміщення для Апеляційного суду Рівненської області та облаштуванням в будівлі жіночої консультації художнього музею.

У Рівному вимагають створення художнього музею

Нагадаємо, що 4 квітня у Рівному на вулиці Драгоманова, 9 провели протестну акцію «Вернісаж на Драгоманова. Художньому музею бути!».

Громадська координаційна рада зверталася до керівництва Рівного про передачу будинку по вул. Драгоманова, 9 (колишнє приміщення жіночої консультації № 1) для створення Художнього музею. Активісти наголошували, що Рівне єдине місто в Україні, яке не має художнього музею.





На правах реклами