Ми у Facebook
09.04.2014, 16:20

Рівненщина: крадій сидітиме більше трьох років

Чоловіка, який у минулому році пограбував дві квартири та офіс туристичного агентства, місцевий суд засудив зловмисника до позбавлення волі.
Чоловік в жовтні минулого року за допомогою інструменту зламав замок вхідних дверей одного з помешкань, звідки викрав ноутбук, гроші та туалетну воду. У грудні Юрій разом з товаришем, 28-річним Степаном зі Львова, проникли до однієї з квартир в Острозі звідки викрали ноутбук, змінний жорсткий диск, мишку та блок живлення.

Рівненщина: У Кузнецовську чоловік по-звірячому забив знайому до смерті


Однак на цей раз горе-злочинцям не пощастило. Того ж вечора, повертаючись додому, поблизу Рівного, їх автомобіль зупинили співробітники ВДАІ. В салоні транспортного засобу правоохоронці виявили крадені речі.

Зловмисників відразу ж доставили до Острозького міського відділу.

- Слідчим відділенням Острозького МВ було розпочате кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – зазначив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. - В подальшому справа була передана до суду.


Рівненщина: В Острозькій психіатричній лікарні прокуратура виявила порушення прав пацієнтів


Нещодавно Острозький міський суд виніс вирок. Покаравши Юрія до трьох років та двох місяців позбавлення волі. А от Степана суд звільнив від відбування покарання з іспитовим строком три роки.





На правах реклами