Ми у Facebook
10.04.2014, 01:30

Головна героїня серіалу «Фатмагюль» стала акторкою завдяки покійному коханому

Головна акторка нового турецького серіалу «Фатмагюль» Берен Саат, як і її героїня, пережила чимало страждань.
Турецька історія сюжету «Фатмагюль» розповість про несподіваний розвиток життєвих подій молодої красуні. Фільм починається з романтичної історії, адже Фатмагюль закохана у молодого чоловіка Мустафу дуже давно, але йому потрібно виїхати в далеке плавання, з якого він скоро має повернутися.

Вони проводять незабутні дні разом. Але сталося непоправне - дівчину зґвалтували хлопці - діти багатіїв. І Фатмагюль змушена вийти заміж за одного з кривдників - такі турецькі закони.

Японська мафія відпочиватиме у Рівному

Головна героїня серіалу розповідає, що вжитися у роль їй було досить складно, адже її героїня – сільська дівчина. Щоб краще підготуватися до ролі, акторці довелося зустрічатися з сільськими дівчатами та спробувати зрозуміти їхній світогляд.

На знімальному майданчику серіалу Берен проводила майже 15 годин на добу 5 днів на тиждень. Особисте життя виконавиці головної ролі теж було непростим, адже свого часу вона втратила кохану людину, повідомляє сайт 1+1.

"Він був молодшим за мене на рік. Ми три роки жили разом. Саме завдяки йому я стала акторкою: він мене підштовхнув до навчання в акторській школі", - згадує Берен.

"Pro Wedding" у Рівному – корисні поради нареченим для ідеального весілля

На жаль, щастя пари зруйнувала трагічна випадковість.

"Невдовзі після того, як я повернулася до Стамбула, де навчалася акторській майстерності, він потрапив в аварію і загинув", - розказала Саат.

Серіал «Фатмагюль» дивіться на телеканалі 1+1 у будні 0 14.10.






На правах реклами