Ми у Facebook
10.04.2014, 13:25

У рівненських маршрутках збільшать вартість проїзду? [+Відео]

Рівненські перевізники пропонують підвищити вартість проїзду у міських маршрутках до 3 гривень. Міський голова стверджує, що це питання треба вивчити, але водночас зауважує, що іншого виходу немає.
Нагадаємо, що перевізники Рівненщини хочуть не тільки збільшити вартість проїзду у міських маршрутках, а й пропонують встановити тариф на приміських та міжміських маршрутах у розмірі 36 копійок за один кілометр.

Підставою для збільшення вартості проїзду перевізники називають підняття ціни на пальне. Вони обіцяють вдатися до акцій протесту, якщо влада проігнорує їхні вимоги. "Спілка водіїв" та "Союз перевізників України" вже звернулись з пропозиціями до голови Рівненської ОДА і міського голови Рівного.

Рівненщина: чи збільшаться тарифи на проїзд у маршрутках?

- Логіка в їх діях є, бо компоненти подорожчали, скільки буде вартість проїзду, я ще не знаю. Комісія повинна вивчити це питання, будемо шукати якийсь компроміс. Враховуючи те, що зараз для населення і так збільшать багато тарифів, то буде дуже сильне навантаження. Я міг би сказати, що я проти, але іншого виходу немає, - прокоментував ситуацію міський голова Рівного Володимир Хомко.


Відео: [url]Рівне 1[/url]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ