Ми у Facebook
10.04.2014, 09:54

Майже півсотні дітей кримських біженців пішли до шкіл і садочків  Рівненщини

Діти біженців із Криму вже пішли до шкіл Рівненщини. Загалом на території області проживає 46 родин.

До навчальних закладів Рівненської області вже пішло 40 дітей, які зі своїми батьками приїхали на тимчасове проживання з Криму та східних областей. Усього виявили бажання переїхати у нашу область 46 родин, в яких є 56 дітей шкільного та дошкільного віку.

28 дітей шкільного віку вже зараховані у загальноосвітні навчальні заклади Володимирецького, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Рокитнівського, Сарненського районів, міст Кузнецовська та Рівного.

Як у Рівному зареєструвати дитину в садочок?

Дітей дошкільного віку до області прибуло теж 28, але у садочки пішли 12. Ще троє, яким до першого вересня виповниться 5 років будуть зараховані до школи раннього розвитку. Решта дітей поки не потребує охоплення дошкільними навчальними закладами у зв’язку з відсутністю звернень їх батьків про зарахування.

Рівненщина: чорнобильцям компенсують витрати за харчування

За словами начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорія Таргонського, якщо і надалі родини з південних чи східних областей виявлятимуть бажання проживати на Рівненщині, навчальні заклади краю готові до першочергового зарахування їх у школи та дошкільні заклади освіти.

Про це повідомив відділ Оствіти та наукри Рівненської обласної адміністрації.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ