Ми у Facebook
10.04.2014, 16:02

Подробиці смертельної ДТП на Рівненщині: чоловік загинув через кота [+Фото]

Як уже повідомлялося, 9 квітня на автодорозі поблизу села Шепетин Дубенського району Рівненської області мікроавтобус Volkswagen LT35 виїхав на зустрічну смугу і врізався в молоковоз. Як стало відомо пізніше, водій намагався об'їхати кота, який несподівано вибіг на трасу, але не впорався з керуванням.
"За кермом автомобіля Volkswagen LT35 був 33-річний мешканець Івано-Франківської області. Він їхав зі сторони райцентру Дубно в напрямку міста Кременець сусідньої Тернопільської області. Несподівано на дорозі з'явився кіт. Щоб не збити тварину, водій мікроавтобуса загальмував. Але його крутнуло та винесло на смугу зустрічного руху. Там він і зіткнувся з молоковозом", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.



Рівненщина: у ДТП загинув 46-річний чоловік

За кермом молоковоза ГАЗ-5312 був 47-річний мешканець Тернопільської області. Він загинув на місці пригоди. Його тіло доставили в морг Дубенської центральної рай лікарні. Відомо, що водій мікроавтобуса разом з товаришем їздив у Рівне на ринок купувати мотоцикл. Пригода сталася о 18 годині дорогою додому, пише gazeta.ua



Через сильний удар молоковоз злетів з дороги. У нього сильно пошкоджена передня права частина кузова та відлетіло одне колесо.

"Витягли загиблого водія з кабіни працівники державної служби з надзвичайних ситуацій. Пошкоджений також і мікроавтобус. У нього зім'ята права задня частина кузова. Від зіткнення з мікроавтобуса на кілька метрів вилетів мотоцикл, який товариші купили в Рівному", - додали в міліції.



Рівненська область: У Сарнах дитина вибігла на дорогу прямо під колеса авто

Водій мікроавтобуса та його пасажир у пригоді не постраждали. Залишився живим і кіт, який спричинив ДТП. Правоохоронці з'ясовують усі обставини цієї пригоди.






На правах реклами