Ми у Facebook
10.04.2014, 20:14

«Міс Рівненщина-2014»: історії відомих красунь

Випускниці агентства "Панна" працюють моделями у престижних агентствах, на показах відомих дизайнерів. Вони - постійні учасниці показів Ukrainian fashion week. Нині дівчата - успішні моделі. У списку їхніх досягнень співраця з відомими дизайнерами та брендами. Знайомтесь - відомими рівненськими красунями.
Вікторія Бондарчук

Успішна модель, бере участь у показах та знімається для відомих журналів. Виступала у одному з найкращих театрів світу - Beauty crown grand theatre(China,Sanya), зараз успішно бере участь у показах в Китаї (Shen Zhen), пише портал "ЧаРівне.інфо"



Головна героїня серіалу «Фатмагюль» стала акторкою завдяки покійному коханому



Надія Іванова

Модель агентсва " Панна" . Фіналістка обласного конкурсу краси Міс-Рівненщина.
Професійна модель в Китаї,Італії та Росії. На данний момент бере участь в показах та фотосесіях в Shen Zhen.





Дарина Ковальчук

Модель АМ «Панна», обличчя журналу «Твій стиль», обличчя салону – перукарні «Angel», фіналістка і одночасно «Міні Міс зірочка» конкурсу «Міні Міс Рівненщина – 2012 р.», друга принцеса «Міні Міс Україна 2011р.», перша віце міні-модель «Перлина країни Open 2012». Вітаємо з черговою перемогою у конкурсі «Королева Зими 2014 р.» , де з 20 учасників зі всієї України, Даша виборола титул Супер Гран-прі « Королева зими 2014».



Анна Тарасюк

Модель АМ "Панна". Переможниця конкурсу "Міс Рівненщина 2007р."



Поради рівнянам: як здивувати близьких креативним та водночас екстремальним подарунком




Соломія Згода

Модель АМ "Панна" учасниця Fashion Week 2014 в Парижі.Приймала участь в показах відомих дизайнерів таких як : Jean Paul , Gaultier , Cristiano Burani та брала участь в зйомках в престижних журналах та рекламних фотосесіях у Нью Йорку та Мілані.






Лілія Боць

Модель АМ"ПАННА" успішна модель,бере участь у показах та знімається для обкладинок відомих журналів (Maire Claire,Сезони mоди,Scissors,Wess). Працювала у Мілані,Париж,Токіо,Москва,Японія,Стамбул,о.Маврикій. Знялася в ексклюзивному каталозі Viore.




На конкурсі краси "Міс Рівненщина" виступить суперфіналіст "Х-фактору" Євген Літвінкович




Нагадаємо,
фінал VI обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2014" відбудеться у Рівному 30 квітня. Переможниця щороку офіційно представляє Рівненську область на Національному конкурсі краси "Міс Україна".








На правах реклами