Ми у Facebook
10.04.2014, 23:55

Британці готові інвестувати у Рівне [+Фото]

10 квітня у Рівному побував перший секретар з політичних питань Міністерства закордонних справ та у справах співдружності Великої Британії Скотт Хадсон. Під час зустрічі з міським головою Володимиром Хомком він поцікавився економічною ситуацією та перспективами інвестування.
– Я приїхав до Рівного, щоб налагодити контакти з місцевою владою, поцікавитися, які настрої панують серед населення, дізнатися більше про економічну та політичну ситуацію в місті, – розповів про мету свого візиту Скотт Хадсон пише khomko.rv.ua. – Адже цей регіон є важливим для нас і ми розглядаємо його як варіант для майбутніх інвестицій.

Депутатів Рівнеради просять зібрати кошти на книгу «Рівне в мистецтві художників XVIII-XXI століть»

Особливо пана Хадсона цікавила політична і економічна ситуація у місті, зважаючи на останні події, що відбуваються у державі. Міський голова розповів поважному гостеві, що в політичному плані місто є монолітним, порівняно з південно-східними регіонами. 90% населення підтримують євроінтеграцію і бачать майбутнє України в Європі. Натомість економічна ситуація, як зрештою у всій країні, не є стабільною.



Депутати Рівнеради підтримали створення муніципальної поліції

Перший секретар та міський голова обговорили перспективи інвестування. Адже Рівне відкрите для інвестицій і готове до обговорення пропозицій з британської сторони.





На правах реклами