Ми у Facebook
11.04.2014, 06:09

На Рівненщині перейменують вулиці з радянськими назвами

Сьогодні не втрачає актуальності питання перейменування вулиць, які носять радянські назви. Після революційних подій, які породили нових Героїв, перейменування вулиць стає одним із першочергових завдань для розбудови ідейного, патріотичного суспільства.
З метою підтримки та розбудови патріотичного суспільства Дубенщини на засіданні президії районної ради 8 квітня депутати рекомендували селищному, сільським головам провести громадські слухання територіальних громад щодо перейменування вулиць та провулків, які носять радянські назви, та за результатами проведеного слухання винести на розгляд сесій селищної, сільських рад питання про перейменування вулиць та провулків району.

Рівненщина: фірма Берташа “відмила” 4 мільйони гривень на будівництві школи

Зміна назв вулиць не спричинить додаткових незручностей для пересічних мешканців району. Для фізичних осіб згідно чинного законодавства перейменування вулиці не є підставою для того, щоб переробляти правовстановлюючий документ на нерухоме майно.

Велика компанія планує придбати молокозавод на Рівненщині

Усі документи, які знаходяться у власників є чинними і юридичної сили не втрачають. Нанесення коректив у правоустановчі документи проводиться за необхідності. А переєстрацію мешканці перейменованих вулиць можуть проходити під час заміни паспорта, оновленні фотокарток, зміни прізвища тощо, коли у людини виникає необхідність звернутись до паспортиста. Заміну аншлагів з найменування вулиць забезпечує сільська рада.





На правах реклами