Ми у Facebook
11.04.2014, 19:07

Рівняни шукають водіїв, яким «плювати на всіх»

У соціальній мережі вконтакті з'явився цікавий паблік - "Плювати на всіх". Мета якого - публікувати фото автівок, які припарковані у невстановлених місцях і заважають перехожим. Автори ідеї сподіваються, що рівняни-водії не захочуть бути героями, яким плювати на всіх.
В описі групи розповідають про мету створення такого пабліку:

- Нещодавно у нашій країні розпочалися великі зміни, ми почали будувати нову Державу. Сотня людей за ці зміни віддала своє життя ... Щоб змінилася ціла Держава, потрібно почати зі своєї домівки, свого улюбленого міста.

У рівненських маршрутках збільшать вартість проїзду?

- Кожного дня ми з Вами стикаємося з водіями які не поважають інших. Зараз на вулиці весна, природа прокидається, на деревах починають рости листочки, з землі починає пробиватись травичка... Але часто цю травичку знищуюсь колесами своїх автівок не порядні водії. Часто такі ж не порядні водії перекривають весь тротуар, вхід до будинку своїми авто... Всі розуміють що іноді просто немає де поставити в місті свій транспорт, і водії просто вимушені трохи виїжджати на тротуар - до них ми претензій не маємо,якщо авто не заважає нам пройти, проїхати мамі з коляскою,або людині на візку...

Але коли водій відверто плює на інших - з цим потрібно боротися. Пропонуємо Вам спільноту , в яку кожен охочий зможе відправити фото автомобільного хама (при бажанні анонімно). Надіємось, що коли цей непорядний водій побачить фото свого авто, в нього прокинеться совість і він розпочне ставитись з повагою до оточуючих його людей.

Рівненщина: перевізники Дубенщини вимагають збільшити плату за проїзд

Станом на 9 квітня у групі вже є 39 записів з фото автівок, які їх господарі залишили у невстановлених місцях. Судячи з того, що рівняни активно коментують дії водіїв, то проблема щодо паркування у Рівному дійсно є.

Рівнянини з радістю поповнюють колекцію автомобілів-порушників. В групі вже є 532 підписники.

Для прикладу, фото одного з тих, кому "плювати на всіх".






На правах реклами