Ми у Facebook
11.04.2014, 12:21

100 000 доларів Сашка Білого: відверті зізнання колишнього соратника з "Правого сектору"

Один із колишніх керівників "Правого сектору" на Рівненщині Ярослав Гранітний на прес-конференції 11 квітня висловив власне бачення ситуації в організації та поділився планами на майбутнє.
- Я розповім про неприємні факти у "Правому секторі". Це секретно, але зараз я мушу їх оприлюднити, - заявив Ярослав Гранітний. - Організація вже тріщить. В організаційній касі Музичка було сто тисяч доларів, це доволі велика сума. Зараз її "прихватили" деякі люди (промовець назвав два прізвища, які ми не оприлюднюємо з огляду на недоведеність звинувачень - прим. авт.). Це сталося за два дні до смерті Музичка. 26 тисяч доларів дали з Чехії українці,яки живуть там. А 36 тисяч ще дали поляки. Інші гроші- це пожертви людей та громадських организацій. Вони були потрібні, аби годувати хлопців, купувати паливо, проводити тренування.

Нагадаємо, що керівник "Правого сектору" Рівненщини Роман Коваль у прямому ефірі ток-шоу "ТелеМайдан" на телеканалі "Рівне 1" 3 квітня повідомив, що Ярослав Гранітний тимчасово відсторонений від керівництва у «Правому секторі».

Рівненщина: чому Ярослава Гранітного відсторонили від керівництва "Правим сектором"?





На правах реклами