Ми у Facebook
12.04.2014, 09:58

Календар городника на квітень, травень та червень 2014 року

Секрети врожаю: календар городника на три місяці підготувала для своїх читачів "Рівненська газета". А також газета пропонує добірку корисних порад, які, сподіваємось, допоможуть вам порадіти восени доброму врожаю!
У квітні у дачників, садівників-городників і всіх любителів квітів гаряча пора – робота на грядках, посів овочів і зелені, пікіровка і пересадка розсади, догляд за квітами, обрізка чагарників, полив і підживлення городини, боротьба з хворобами та шкідниками... Всього й не перелічити – аби лишень встигати, поки сонечко не сіло. Рано вставати, пізно лягати і в поті чола заробляти на хліб наш щоденний, дякуючи за все Богові, але й покладаючись при цьому на власну працелюбність – хіба ж нам, українцям, до цього звикати?!

Депутати Рівнеради Юрій Запорожець та Павло Шамшин - на "ТелеМайдані" 10 квітня [Анонс]

Але для того, щоб матінка-земля вродила рясно, а врожай був щедрим, на заздрість усім, потрібно знати багато секретів: що сіяти і садити, коли, і з чим разом. Особливо, якщо кортить зібрати за сезон два, а то й три врожаї.

"Рівненська газета" підготувала для вас поради: що, як і де краще садити, а також посівний календар городника на квітень, травень та червень.

ЧИТАТИ СВІЖИЙ НОМЕР "РІВНЕНСЬКОЇ ГАЗЕТИ"





На правах реклами