Ми у Facebook
12.04.2014, 17:13

На Рівненщині перевіряють стан автомобільних доріг

З 1 по 20 квітня працівниками Державтоінспекції спільно з представниками Служби автомобільних доріг у Рівненській області, ДП «Рівненський облавтодор», місцевих органів виконавчої влади проводиться практичний етап весняного комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів.
Такий профілактичний захід проводять з метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів після закінчення зимового сезону і належної підготовки їх до літнього періоду експлуатації.

Під час огляду фіксується: стан покриття проїзної частини, узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо.

Рівняни шукають водіїв, яким «плювати на всіх»

Особливу увагу приділяється облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху та демонтажу дорожніх знаків, які вводять необґрунтовані обмеження для учасників дорожнього руху.

- В ході проведення огляду станом на 10 квітня працівниками ДАІ складено 24 адміністративні протоколи за порушення правил, норм та стандартів при утриманні вулично-дорожньої мережі. Надано 22 приписи та 98 вимог ДАІ на усунення виявлених недоліків та вжиття заходів з покращення організації дорожнього руху, - повідомила прес-служба ВДАІ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами