Ми у Facebook
14.04.2014, 17:17

Рівненщина: ДАІ виявила два автомобілі, незаконно ввезених в Україну [+Фото]

Працівники ДАІ Рівненщини, виконуючи свою роботу по нагляду за дорожнім рухом, виявили та затримали дві машини, котрі перебувають на території України з порушенням митних правил.
Як повідомляє прес-служба ВДАІ УМВС, 11 квітня, близько 3 години ночі, працівники ДАІ в місті Корець зупинили автомобіль «Хюндай-Лантра», під керуванням 55-річного жителя Кривого Рогу. У ході перевірки реєстраційних документів було встановлено, що дані номерні знаки належать іншому транспортному засобу, а номер кузова автомобіля не значиться серед зареєстрованих на території України згідно з базою даних ДАІ.

Рівненщина: жінка випала з автобуса і потрапила під колеса



Подібний випадок трапився і в місті Сарни 12 квітня. Близько 17 години інспектори ДАІ зупинили автомобіль AUDI А6, під керуванням 42-річного місцевого жителя. Під час перевірки виявилось, що реєстраційні документи на даний автомобіль були відсутні, а державний номерний знак належить іншому транспортному засобу. Працівники Державтоінспекції встановили, що даний транспортний засіб перебуває на території України з порушенням митного законодавства і був ввезений на територію держави поза митним контролем. Під час перевірки державною Митною службою по ЄАІС "Державної митної служби" серед ввезених не значиться.

Рівненська область: У селі Зелене п'яний водій збив 8-річну дитину

Наразі автомобілі знаходяться в Сарненському РВ УМВС. За даними фактами проводиться перевірка.





На правах реклами