Ми у Facebook
15.04.2014, 15:13

Нардеп від Рівненщини пропонує три кроки для вирішення ситуації на сході

Рівненський нардеп Юрій Благодир на своїй сторінці у фейсбук поділився своїми роздумами щодо вирішення ситуації на сході України. Так, нардеп пропонує три кроки, які можуть реально допомогти.
Нардеп Юрій Благодир пропонує ввести воєнний стан на сході України, вимагати від ЄС реальних кроків для залагодження ситуації, а також провести "чистку" у Верховній раді України

- Друзі, не можу не відреагувати на події, що відбуваються на сході нашої країни. Маємо розуміти, що немає ніякого внутрішнього протистояння - ми спостерігаємо зовнішню агресію.

Нам необхідно докласти зусилля, щоб виправити ситуацію. Пропоную наступні кроки:

По-перше, в східних областях України необхідно вводити воєнний стан. Час для ультиматумів пройшов, йде війна.

Операція "антитерор" у Донецькій області почалася - Турчинов

По-друге, ЄС та інший цивілізований світ мають нарешті почати робити реальні кроки для підтримки України. В інакшому випадку вони – "ніхто". Співчуття та моральної підтримки в поточній ситуації - недостатньо. Поточні санкції проти Росії, нічого, крім посмішки, не викликають!

Світова спільнота має переходити до реальних кроків – це військова технічна допомога та моніторингові місії ООН з широкими повноваженнями на східних територіях України. Зокрема, це один з варіантів реалізації Будапештських зобов'язань США та Великобританії від 1994-го року. Паралельно Європейський Союз має надати українцям право на безвізовий в’їзд на територію ЄС, після остаточного виконання всіх формальних умов з нашої сторони (прийняття ще двох нормативних актів).

Сепаратистський заколот. Гарячі точки на сході України ІНФОГРАФІКА

По-третє, український парламент має побороти в собі «п’яту колону». Необхідна справжня «зачистка» диверсантів та агентів ФСБ у Верховній Раді. Має відбутися ідентифікація таких народних депутатів та негайне позбавлення їх недоторканості та повноважень.

Якщо ми не зробимо цей мінімум зараз, то нащадки нас проклянуть.

Слава Єдиній Україні!
,- написав на своїй сторінці у фейсбук рівненський нардеп.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ