Ми у Facebook
15.04.2014, 16:10

Рівнеазот призупиняє свою роботу?

У наступному місяці Ostchem Holding Дмитра Фірташа збирається зупинити більшість цехів з виробництва мінеральних добрив на своїх заводах, зокрема і на рівненському піідприємстві "Рівнеазот".
Офіційна причина - те, що заводи зупиняють на плановий ремонт, у той період, коли попит на міндобрива мінімальний, повідомляє biz.liga.net.

"З травня щорічний капітальний ремонт в окремих цехах. Це відбувається щорічно. Щороку влітку один або два цехи на кожному нашому підприємстві ремонтуються, модернізуються. Влітку низький сезон між посівними, - зазначили у прес-службі Group DF. - Підприємства зобов’язані проводити систематичні ремонти цехів відповідно до нормативів, затверджених державою. Йдеться про ремонт окремих цехів, які зазвичай тривають від одного до півтора місяця".

Перевізники Рівненщини вже підняли ціни на проїзд


Є інша версія - ринкова. При ціні на газ $480-500 за тис. куб. м виробляти мінеральні добрива в Україні безглуздо, про це говорить керівник інвесткомпанії "Інфоіндустрія" Дмитро Гордейчук.

Нагадаємо, що публічне акціонерне товариство “Рівнеазот” OSTCHEM – одне з найбільших в Україні підприємств з виготовнення мінеральних добрив та адіпінової кислоти.

Що означає для рівнян підвищення облікової ставки?

Лише за 2012 рік підприємство реалізувало основної продукції на суму понад 2 млрд грн та сплатило податків понад 180 млн грн.

Як повідомляв OGO.ua раніше, у березні "Рівнеазот" запустив усі потужності для виробництва аміачної селітри.





На правах реклами