Ми у Facebook
16.04.2014, 15:13

Депутат Рівненської обласної ради просить виділити 500 тисяч онкохворим дітям

На пропозицію депутата Рівненської облради Степана Молчана депутатська комісія з правових питань, регламенту, депутатської етики та гласності обласної ради рекомендувала департаменту бюджету та фінансів виділити 500 тисяч гривень на лікування онкохворих дітей з обласної дитячої лікарні.
Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив депутат обласної ради Степан Молчан. Він зауважив, що на сесію, що відбудеться у четвер це питання не ставитимуть на голосування. Напевно його розглянуть вже у травні.

Маленькі пацієнти рівненської онкогематології просять нове приміщення

- Депутатська комісія з правових питань, Регламенту, депутатської етики та гласності обласної ради на мою пропозицію рекомендувала департаменту бюджету та фінансів виділити 500 тис. грн. на лікування онкохворих дітей з обласної дитячої лікарні. Відповідний лист на моє ім'я і голови обласної ради Михайла Кирилова надійшов від благодійного фонду "Скарбниця Надії", що опікується хворими дітьми, - зауважив Степан Молчан. - Сподіваюся інші комісії облради сьогодні також підтримають цю ініціативу. Тепер чиновники мають віднайти ці кошти на лікування дітей або ж зняти з якихось менш нагальних напрямків - наприклад, економити на своїх витратах.

В інтернеті пропонують купити...кандидата в президенти





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ