Ми у Facebook
16.04.2014, 16:18

Робота у Рівному: на фабрику нетканих матеріалів потрібні працівники

Директор Рівнененської фабрики нетканих матеріалів Олександр Корольов, розповів, що на підприємство потрібні кваліфіковані працівники.
Щороку рівненські вищі навчальні заклади випускають чимало дипломованих фахівців, які реально працюють не за спеціальністю, про це повідомляє прес-служба РОДА.

"На фабриці потрібні кваліфіковані оператори, токарі, зварювальники, електромонтери тощо. Керівник фабрики запевнив, що зарплати на «нетканці» на 5% вищі у порівнянні з іншими підприємствами цієї галузі", - розповідає директор підприємства.

Офісні працівники шукають роботу активніше

А загалом фабрика впевнено тримає свої позиції на ринку. Втім, зараз це вдається непросто. Адже щороку виробництво легкої промисловості в Україні зменшується на 5%.


Довідка:
ПАТ "Рівненська фабрика нетканих матеріалі" - єдине в Українi пiдприємство з виготовлення нетканих матерiалiв рiзними способами виробництва. На пiдприємствi встановлено обладнання провiдних фiрм Нiмеччини, Італiї, Голландiї, Росiї. Технологiя дозволяє використовувати натуральнi та хiмiчнi волокна, вiдходи та вторинну сировину текстильних виробництв.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ