Ми у Facebook
17.04.2014, 12:13

У Маріуполі правоохоронці відбили напад на військову частину Національної гвардії [+Фото]

У Маріуполі МВС провело операцію у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії, у результаті, за попередніми даними, 3 нападаючі бойовики вбиті, 13 поранено, 63 затримано.
"Маріуполь. Уночі, у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі підрозділу МВС провели операцію з локалізації банди нападників, яких нараховували близько 300 людей", - написав Арсен Аваков у Facebook..

"Після того, як військову частину нападники закидали запальними фугасами й "коктейлями Молотова" і відкрили вогонь по постових – нацгвардійці відкрили попереджувальний вогонь. Потім, після попередження, відповідно до статуту – при повторенні атаки – вогонь на ураження", - повідомляє міністр, як передає "Українська правда"

Міноборони: інформації про захоплення бронетехніки в Краматорську немає

За словами Авакова, "за тривогою були підняті всі підрозділи міліції МВС Маріуполя" і "спільними зусиллями озброєної міліції та Нацгвардії – після короткого бою банда нападників була розсіяна, в основному локалізована й роззброєна".



"Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед бойовиків, що нападали, - 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю. Засоби зв'язку й телефони російських операторів. Іде встановлення осіб затриманих нападників", - написав Аваков.

ін уточнює, що "операція триває".

"Спецпідрозділ МВС продовжує переслідування однієї з озброєних груп. На вулицях працюють патрулі міліції… СБУ разом із міліцією документують факти", - написав він.



Ситуація в Донецькій області: Огляд захоплених міст

Раніше, "враховуючи такий агресивний напад на військову частину", угруповання МВС було підкріплене спецназом Омега, була "перекинені вертольоти".





На правах реклами