Ми у Facebook
17.04.2014, 16:27

Нова лісотехніка працюватиме на Рівненщині

В Україні з’явилася спеціальна техніка, що дозволяє збільшити об’єм відвантаження лісу на 25% і одночасно зменшити його собівартість, вона працюватиме саме на Рівненщині.

У квітні 2014 року перший колісний перевантажувач Caterpillar M322D MH був доставлений компанією «Цеппелін Україна» на підприємство (ДП) «Макарівський лісгосп», який виконує роботи з розчистки лісу. Нова техніка буде використана безпосередньо для будівництва однієї з найпотужніших ліній електропередач (ЛЕП) в Європі – від Рівненської та Хмельницької АЕС до Києва.

Голова Рівненської ОДА зустрінеться з керівництвом "Рівнеазоту"

«Завдяки новій техніці значно скоротиться термін виконання робіт лісгоспу. На повний цикл навантаження, який баштові крани здійснювали за 8-10 хвилин, перевантажувачу Caterpillar потрібно буде лише 40 секунд. Скорочуються і витрати на додатковий персонал – з усіма функціями техніки може впоратися один оператор. Також перевантажувач оснащений системою контролю за рухливими об’єктами, що дозволяє дистанційно відстежувати його технічний стан, місцезнаходження, витрати палива і т.п.», - повідомив Баходир Шавкетов, керівник відділу будівельної техніки «Цеппелін Україна».





На правах реклами