Ми у Facebook
17.04.2014, 17:17

Благодійний Марафон «З вірою в майбутнє»: Рівнянка Діана обожнює кінний спорт

Із 28 квітня по 8 травня 2014 року у Рівненському Палаці дітей та молоді відбудеться ХІХ традиційний Благодійний Марафон – 2014 «З вірою в майбутнє». Цей захід надає можливості реалізації творчих надбань дитини. Однією з учасниць Марафону цього року стала Діана Красновська.
Діана Красновська навчається у Рівненській Гуманітарній гімназії в 11 класі. Ось що дівчина розповіла про себе:

"Все своє життя я люблю тварин. Так сталося, що я захворіла, а щоб краще себе почувати, лікарі порадили регулярно отримувати порцію фізичних навантажень.

Поєднавши любов до тварин та необхідність фізичних навантажень, на сімейній раді ми дійшли висновку, що найоптимальніший варіант – це кінний спорт.

У цьому спорті я вже 6 років і прагну підвищувати свій спортивний рівень та досягти нових вершин у ньому. Благодійний марафон дає змогу повірити у себе, відчути підтримку небайдужих. Я дуже вдячна клубу КСК «Фавор» за отримані знання, за спортивні перемоги, за покращення стану здоров’я, за нових друзів та за те майбутнє, яке мені відкрилося завдяки ПДМ.

В подальшому, пісня закінчення навчання я планую відкрити ветеринарну клініку у м. Рівному та працювати на благо КСК «Фавор» та всього міста".

Афіша: У Рівному відбудеться Благодійний марафон 2014 + ПРОГРАМА ЗАХОДІВ



ХІХ Благодійний марафон – 2014 – це ще і адресна підтримка 3-х дітей з РНРЦ «Особлива дитина»: Цюзь Дарії, Гурського Олександра, Федорова Богдана, 2-х дітей з центру РПРСА «Пагінець»: Джус Даниїла, Целюк Наталії, а також дітей онкогематологічного відділення дитячої обласної лікарні.

Саме з вірою в майбутнє будуть творити діти, молодь та весь колектив ПДМу під час Благодійного Марафону, щоб здійснити мрії та сподівання дітей. Це об’єднає всіх заради спільної мети!

Організатори сподіваються, що і в цьому році Благодійний Марафон об’єднає милосердних та шляхетних людей, стане святом музики, танцю, пісні, краси та дружньої підтримки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ