Ми у Facebook
18.04.2014, 13:43

Як по-особливому привітати рідних зі святом Великодня?

З нагоди свята Великодня українцям пропонує оригінально та «смачно» привітати своїх рідних та близьких, відправивши їм по пошті плитку молочного або чорного шоколаду в спеціальній упаковці. Акція з поздоровлень Укрпоштою вже стартувала у поштових відділеннях по всій Україні.


Новинку до Великодня можна не лише спробувати на смак, а й оцінити її естетичну цінність. На обгортці плитки шоколаду зображуються ескізи відомих поштових марок, призерів національних та міжнародних філателістичних конкурсів. «Шоколадка» до Великодня оздоблена ескізом марки «Щедра Україна. Весна», яка у 2011 році за результатами всеукраїнського голосування стала переможцем конкурсу «Краща поштова марка України».


День ангела: календар іменин на 14 – 20 квітня


Акція з поздоровлення шоколадом вперше пройде тестування з нагоди свята Великодня. Наступне свято на черзі привітань – День матері 11 травня. Якщо новинка сподобається українцям та знайде чимало позитивних відгуків, скористатись новою послугою від Укрпошти можна буде до кожного свята за українським календарем.

Вартість такого привітання є фіксованою та дорівнює 17 грн. 26 коп. У цю суму вже входить ціна за плитку молочного або чорного шоколаду та її пересилання рекомендованою бандероллю у будь-який куточок України.



Не забудьте привітати рідних зі святом – покладіть у Великодній кошик «шоколадку»!





На правах реклами