Ми у Facebook
23.04.2014, 09:10

Міжнародний поетичний фестиваль завітає у Рівне

Вже сьогодні, 23 квітня, журі та організатори міжнародного поетичного фестивалю приїздять до України. Одним із міст, куди вони завітають, буде Рівне. У Рівненському облмуздрамтеатрі відбудеться презентація майбутнього фестивалю. Леся Мудрак, переможниця минулорічного фестивалю, читатиме свої вірші та не тільки вона.
Робити Міжнародний поетичний фестиваль у скрутні й непевні часи нашої країни - справа не з легких і «пікантних». Але Мистецтво у найскладніші часи було «опіумом» позитиву й енергетичного наповнення.

Минулоріч на Всесвітньому фестивалі поезії українка Леся Мудрак, зірка української еротичної поезії, здобула перемогу, тому у 2014 році Україна приймає світове поетичне дійство у себе.

Афіша: Репертуар Рівненського облмуздрамтеатру на травень

Фестиваль відвідають 15 країн світу: Британія, Шотландія, Німеччина, Туреччина, Польща, Литва, Угорщина, Словаччина, Австрія, Франція, Японія, Македонія, Швейцарія, Італія, Чехія. Це – висока честь для нас приймати таких почесних і поважних гостей.

Як було зазначено вище, у Рівному відбудеться презентація міжнародного фестивалю поезії "Terra poetica". На якому рівняни матимуть можливість почути та побачити видатних поетів, поспілкуватися з цікавивми людьми:

- Лесею Мудрак – Переможець минулорічного міжнародного фестивалю, зірка еротичної поезії України (Київ)

- Хіросі Катаока – поет, письменник (Японія)

- Сергій Пантюк – поет, секретар НСПУ (Київ)

- Ірена Новоставська – координатор фестивалю, координатор конкурсу «Коронація слова» (Київ)

- Сергій Архипчук – заслужений працівник культури України, режисер фестивалю (Київ)

- Рівнянин Андрій Пермяков – поет, модератор зустрічі (Рівне)

У травні в Рівному виступить всесвітньовідомий танцювальний колектив

Дійство відбудеться за підтримки групи компаній "Реноме", мережі магазинів "Музон". Пригощає "Скай-бар Манхеттен".

Презентація міжнародного фестивалю поезії "Terra poetica" у Рівному відбудеться 23 квітня о 19.00 на Малій сцені облмуздрамтеатру. Вхід вільний.





На правах реклами