Ми у Facebook
22.04.2014, 16:06

Декларування доходів: у рівнян залишився тиждень

Рівненські податківці нагадують: до завершення кампанії декларування доходів громадян залишились лічені дні.
Державна податкова інспекція у м.Рівному нагадує мешканцям міста, що 30 квітня 2014 року - останній день подання декларації про майновий стан і доходи за 2013 рік. Обов’язок подання декларації виникає в разі отримання доходів, при виплаті яких податок на доходи фізичних осіб не утримувався. Це доходи від надання в оренду житла, послуг з ремонту квартир, автомобілів, побутової техніки, фото- та відео зйомки, репетиторства, догляду за дітьми, музичного супроводу святкових заходів, доходи від продажу майна, у вигляді спадщини та подарунків, іноземні доходи тощо. До слова, станом на початок квітня троє рівнян вже задекларували минулорічний дохід у сумі, що перевищує 1 мільйон гривень.

1 січня 2014 року розпочалась кампанія декларування доходів громадян

Платнику податку не потрібно подавати декларацію, якщо він отримував доходи:
- виключно від податкових агентів;
- від операцій продажу (обміну) майна, дарування при нотаріальному посвідченні договорів, за якими був сплачений податок на доходи фізичних осіб.

У Рівному перші мільйонери задекларували свої доходи

Подати декларацію про майновий стан і доходи можна особисто, завітавши до податкової інспекції, або за допомогою мережі Інтернет з дотриманням умови щодо використання електронного цифрового підпису. Ті громадяни, які хочуть скористатись правом на податкову знижку, мають змогу зробити це впродовж року, тобто до 31 грудня 2014 року. Консультації щодо питань декларування надаються в Центрі обслуговування платників ДПІ у м.Рівному, або за тел. 28-08-25, 28-07-79.

На Рівненщині новий головний податківець [+ДОСЬЄ]





На правах реклами