Ми у Facebook
28.04.2014, 16:59

Про делікатні проблеми жіночого та чоловічого здоров'я - у новій програмі «Ранкова кава»

У новому випуску програми "Ранкова кава" поговоримо з лікарем-хірургом-урологом урологічного відділення Рівненської обласної клінічної лікарні та Рівненського обласного онкологічного диспансеру Лілією Трифонюк. Дивіться розмову та читайте інтерв'ю на OGO.ua вже найближчими днями!
Разом з нами ви дізнаєтеся про діагностику і лікування захворювань сечовидільної та чоловічої статевої системи без травматичних розрізів (ендоурологію), а також про можливість вирішення такої делікатної проблеми, як нетримання сечі.

Статистика свідчить, що серед жінок після 50 років на цей недуг страждає близько 70%. Багато хто соромиться не те що звернутися до лікаря, а й навіть обговорити цю проблему вголос з іншими. Вважають, що, мовляв, доживуть і так. Звертають увагу лише тоді, коли це призводить до небезпеки для життя. Між тим, навіть не варто говорити, скільки незручності у побуті створює ця проблема. І сучасна медицина здатна прийти на допомогу таким хворим, повернувши їм якість життя!

Успішні жінки Рівненщини: Лілія ТРИФОНЮК - лікар, яка повертає хворим якість життя

Ще один найсучасніший метод лікування урологічних хворих, який активно використовує у своїй хірургічній практиці Лілія Трифонюк і про який вона розповість у програмі "Ранкова кава" – це органозберігаючі операції хворим з пухлинами нирок.

«Ранкова кава»: розмова про вищу освіту за кордоном з Лесею Матушевською [Фото+Відео]

Надзвичайно важливо, що такі методики лікування, знову ж таки, дозволяють хворим відчути принципово іншу якість життя. Отже, про це та ще багато іншого - вже найближчими днями дивіться у програмі "Ранкова кава" в розмові з лікарем-хірургом-урологом урологічного відділення Рівненської обласної клінічної лікарні та Рівненського обласного онкологічного диспансеру Лілією Трифонюк.

Можливо і Вас є запитання, які б Ви хотіли задати нашій гості? Пишіть їх у коментарях.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ