Ми у Facebook
23.04.2014, 12:48

На Рівненщині виділили 400 тисяч на громадські формування для захисту кордону

Ілюстративне фото

400 тисяч гривень з обласного бюджету Рівненщини виділили депутати на громадські формування з охорони громадського порядку і державного кордону,
які вже створені та діють в області.
Відповідно до рішення президії обласної ради від 14/04/2014 на Рівненщині розпочався процес створення громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону.

-Списки громадян, які хочуть отримати військову підготовку та взяти участь у таких загонах, формуються на базі МВС України у Рівненській області. На разі до них внесено 891 особу, з яких 230 – уже пройшли навчання, і 102 – уже мають досвід у військовій справі та залучені до охорони громадського порядку. Зараз з цих людей планується створити два батальйони по 250 осіб. Медичний огляд для них буде безкоштовним, - повідомив заступник голови облради Степан Павлюк.

У Здолбунові призначили нового прокурора

Щоб забезпечити добровольців обмундируванням, провести з ними тактичні навчання необхідні кошти. Тож депутати доповнили порядок денний сесійного засідання, включивши в нього додатково питання «Про внесення змін до Обласної комплексної програми профілактики злочинності та правопорушень на 2011-2015 роки».

У проекті рішення із цього питання передбачено зміни у заходах програми у частині фінансування громадських формувань.
Це рішення обласна рада підтримала, а у рішенні «Про внесення змін до обласного бюджету на 2014 рік» виділено ці кошти.





На правах реклами