Ми у Facebook
23.04.2014, 13:14

Янукович купив нове «Межигір’я» за 52 мільйони доларів

Фото: Собеседник

Повалений президент, який утік з України в Росію, живе в дорогому особняку в Підмосков’ї неподалік від резиденції Путіна.
Сусіди Януковича живуть у таких будинках. Кажуть, новий маєток Януковича не схожий на "шикарний несмак", який в нього був під Києвом

За інформацією російського видання «Собеседник», до Москви Янукович прилетів в ніч на 25 лютого і спочатку влаштувався в готелі «Україна», що належить близьким до Путіна людям. Наступного дня він передислокувався в «Клінічний санаторій «Барвіха» Управління справами президента Росії. Там пробув не більше доби, придбавши собі власне помешкання.

Кому належить Шацьке «Межигір’я»? [+Фото]

Нова садиба Януковича знаходиться всього за кілометр від резиденції Путіна «Барвіха», яка більш відома як «Замок Майєндорф». Там російський президент приймає іноземних гостей.

Власником нового «Межигір’я» Янукович став уже 26 лютого.

— Це – величезний триповерховий особняк в англійському стилі з відповідним професійним дизайном, з англійськими меблями. Його Янукович купив за два дні до своєї прес–конференції в Ростові–на–Дону. Увечері гуляє там і почувається як вдома. Його подругу можна зустріти в торговому центрі «Дрім Хаус» на Рублево–Успенському шосе, – говорить голова центральної ради російської партії «Альянс зелених – Народна партія» Олег Мітволь і додає: – Думаю, продавець повинен дякувати Майдану, адже рік не міг продати дім. А тут президент–біженець з України виклав за нього 52 мільйони доларів.

Побачити все: 3D екскурсія в Межигір'ї Януковича [+Фото]

За даними Єдиного держреєстру, площа цього особняка сягає 2822,8 м2. Він набагато більший, ніж «Межигір’я». При цьому ділянка біля будинку ледь–ледь не дотягує до 2 га землі. Зовсім поряд – величезний рукотворний ставок.

Усі тутешні мешканці – мультимільйонери і мільярдери. Як офіційні, так і тіньові. Найближча сусідка Януковича – Лейла Алієва, старша донька президента Азербайджану Ільхама Алієва. В останнього тут також є невеличкий маєток. Щодо охорони, то її здійснює професійна служба, яка гарантує максимально безпечне приватне життя його власникам.

Петро МАКАРУК, www.volyn.com.ua





На правах реклами